vracime se vsichni, i kdyz to nejsou vesely navraty... porad mame pocit, ze ta nostalgie za to stojí... je to neco tak zahadnyho, ze se toho bojime a milujem zaroven...
09.01.2010 12:09:00 | stmivani.na.lepsi.casy
Nevracej se do snů, tam, kde všechno se smí, může... člověk tak snadno poddá se, podlehne, realita někdy bolí, ať už jde o cokoliv...
09.01.2010 09:58:00 | NikitaNikaT.