K sakru!
Anotace: Smolné období, co nebere konce 8/ Snad zítra....
K sakru!!!
Chci a nemám slov,
pro ten zmatek,
co mě svírá...
A zní to nejspíš dosti levně.
Jenže já nevím,
jak smůly zbavit se mám,
když mě drží v rukou pevně,
když ji snídám každý den.
A možná byl to jen hloupý sen.
Přečteno 363x
Tipy 6
Poslední tipující: Zorenka Ježková, carodejka, ilona, Googlyho žena, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)