Tahle píseň -přece- neměla být o mně
Rozervaná
na tisíc cárů
a odhozená
do tmy všedních dnů
paralizovaná
vzpomínkami
na nejkrásnější
ticha vlastních snů
kdy poslední neznámou
stačilo jen dosadit
do náručí prvočísel
prvních polibků
postelových scén
tehdy se stačilo
jen dotknout
nebe
A dnes?
Dnes tu sedím
rozechvělá
mlčenlivá
vyčerpaná
s přiškrceným hlasem
který jakoby
vycházel z cizích úst
Tahle píseň
-přece-
neměla být o mně
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: Dota Slunská, dream in emptiness, Jiparo, Bíša, Zefi
Komentáře (1)
Komentujících (1)