Krvavá lady
Jen kapku poslední nechat spadnout.
Jak kytku dívčinu necháváš zvadnout.
Růženec vytrácí se a bledne.
Dívčina již nikdy oči nezvedne.
Kapka dopadá, o zem se tříští.
Žádný už nebude ten přítel příští.
Plamínek života utichá v temnotě.
Poslední výdech už mizí v nicotě.
Slzy už neplynou.
Nad mrtvou dívčinou.
Jen krve kaluž.
Milence náruč.
Skončil už život jedné jediné.
Smutné i veselé, viné i nevinné.
Přečteno 629x
Tipy 1
Poslední tipující: 4LJFilip
Komentáře (0)