Láska na příděl...
....................................
Smutek se tiše vkrádá do duše
a já nic zlého netuše
mu podléhám...
Toužím po útěše Tvých dlaní
však dnes není den milování
Ty za svou ženou spěcháš...
Tak špagety točím na vidličku
a alespoň na chviličku
snažím se zahnat smutek filmovou komedií...
Zítra až Tě obejmu
smutek dnešní noci promění se v hořkost
a nebude v mé moci být Tvou milovanou holčičkou...
........................................................
Přečteno 410x
Tipy 11
Poslední tipující: ilona, Jiparo, Jana M., Nussichoco, Mbonita, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)