Za zanícenými chodníky
než z oken vylila se tma
na zanícené chodníky
a novoluní pouličních lamp
oslepilo svatojánské mušky
pod tíhou šelestu
křehkosti křídel nočních motýlů
lapených v sítích
zatoužila po polibku
snědého milence
na prochladlou kůži
vůní dechu mátového čaje
pookřená
zatoužila po doteku
vášní zadušená
padlá v zajetí
mohutných rukou
bezbrannou obětí
smyslné šelmy
v extázi
sympóziem nahého těla
omámená
v okrových očích
utopená
zamilovaná
prostitutka
Přečteno 338x
Tipy 27
Poslední tipující: Koskenkorva, ilona, Impresse, Jiparo, carodejka, dream in emptiness, Churry, LeeF, Zefi, Holis, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)