Anotace: já vím chce to čas, ale ted to ještě bolí a proto smutně však mě něco brzy potká a snad veselýho ;)
moc hezká.. zapomenout nelze, vždy zůstanou krásné vzpomínky, které časem tolik nebolí..st
18.01.2010 15:46:00 | zelená víla
Myslím, že nezapomeneš nikdy. Jen se naučíš žít bez něj a pak se zamiluješ do jiného. Ale vzpomínka ti vždycky zůstane, té se nezbavíš.
A ta básnička se ti povedla!
17.01.2010 21:08:00 | kleopatra.sedma
Láska přichází a odchází, vzpomínky zůstávají navždy... nedá se nikdá zapomenout, ale jisté věci se dají schovat uvnitř sebe sama a jednoduše na ně nemyslet, aj přesto to stále neznamená, že člověk docela zapomněl. Jen na teho druhého prostě nemyslí...
17.01.2010 20:35:00 | NikitaNikaT.