Rozbitý šálek
Anotace: Krutý je den, když náruč prázdná je
Rozbitý šálek z porcelánu
a káva na podlaze vylitá
nevím, proč přišel sen až k ránu,
proč mi v něm život vyčítá
Prý že jsem stále byla vedle tebe
a neříkala nic
nad námi bylo roztančené nebe
a já jen nastavila líc
Kde je ta obloha kde jsi ty
já sbírám pouhé střepy
i koberec co je politý
mám pocit že je slepý
Krutý je den když náruč prázdná je
a přání milovat je vážně pouhé přání
pak snadno porcelán se rozbije
a zůstává střep v dlani
Přečteno 378x
Tipy 32
Poslední tipující: Neldor, poustevník Jirka, modrá..., drsnosrstej kokršpaněl, 4LJFilip, zelená víla, ewon, Mbonita, Holis, kleopatra.sedma, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)