Červencová
Na hrany zábradlí
děvčátko zazvoní
rudými višněmi
z medu a kouřových skel
Jsem ta zlá,
věřte mi!
Ta, kterou´s opustit chtěl
Milenci prochladlí
pod kůží broskvoní
cizími zbraněmi
útočí na krásy těl
Jsem ta zlá,
věřte mi!
Ta kvůli které ses, v pelesti schoulený,
-ta, kvůli které ses chvěl-
*
Přečteno 382x
Tipy 23
Poslední tipující: Dota Slunská, Bůchví..., Jiparo, Pevya, Zefi, zelená víla, Holis, labuť, WhiteSkull, Alan Black, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)