asi asi asi
asi jsem po něm chtěla moc
asi jsem toužila po lásce
své tělo a duši strčila mu pod nos
a on nechtěl přivonět
já cítila se ztracená
já cítila se jako uvadlý květ
já tolik chtěla jeho lásku
ne zítra ale hned těď
já dlouho chtěla jsem jeho masku sejmout
já dlouho chtěla vedle něho si lehnout
jenže teď už nemám tu potřebu
ani dnes ani zítra ani ve středu
mám pro co žít
a nepotřebuju nikoho uvěznit
uvěznit v kleci z neprůhledné pásky
už nemám potřebu manželské lásky
_____________________________________________
_____________________________________________
tedy snad ....????
teď na drsnou si já budu hrát ...????
Přečteno 367x
Tipy 31
Poslední tipující: Sweet KiWi, Markéta Hl., labuť, Pevya, TetaKazi, vodnař, enigman, Zefi, Dedillope, zelená víla, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)