Lidi s úsměvem
Nad krásným dnem,zatáhla se mračna
A co teď zbyde?
Jen dlouhá noc,noc plačná.
Slzy co v noci stékají na polštář se vzory kytek,
Přemýšlet nad hříchy,
Jak žít a prožít ten života zbytek.
Ráno když oči otevřeš a čekáš pohádkovej svět,
svět co zdobí lidi s úsměvem
a den krásnej jako květ,
pochopíš,že věci jako je štěstí
na tejdle planetě nenajdeš…
Přečteno 321x
Tipy 4
Poslední tipující: Pevya, 6thSun, rezina, 4LJFilip
Komentáře (3)
Komentujících (3)