ALKOHOL
Anotace: ...jedna velmi rychlá pocitovka, není nic moc...jen to muselo ven ...děkuji za shovívavost
alkohol, nesnáším to slovo
zejména pokud je ho mnoho
alkohol prý metla lidstva je
alkohol i lásku zabije
alkohol a lži kolem něj
prý jen jedno pivo měl
na zahradě zahrabané do sněhu láhve od vína
škoda jen ,že přišla obleva
naštěstí zase sněžit začíná
všechny další lahve přikryje bílá peřina
jen kočka chodí lehce zchromlá
za to,že jsem je já našla, ona mohla
Přečteno 324x
Tipy 18
Poslední tipující: Sweet KiWi, Markéta Hl., zelená víla, Zefi, nejsembásník, Mbonita, Iwetta, Kars, malá slečna, Psavec, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)