Anotace: ...
Trošku mi to připomnělo začátky zpívání D.L., mno, opět ne moc veselé dílko, někdy ať děláme, co děláme... člověk si naše touhy, city, volání lásky neslyší... nevím, co by to mohlo změnit, někdy přinde chvíle, kdy už je na všecko příliš pozdě... kéž nikdá k takovým věcem nemusí docházet.
27.01.2010 08:24:00 | NikitaNikaT.
Hele! Ta je pěkná, a závěr bych popsal jedním slovem: Zasr.! :o))
22.01.2010 11:36:00 | Zasr. romantik
Dokolečka, dokola, život pod rukama plyne
nikdo ho nezastaví, jak řeka do moře se line
St
22.01.2010 09:40:00 | Kars