Plamínek v duši
Anotace: Pocity jsou velmi ošemetná záležitost...
Plamínek zpříma bál se stát
Ta tma v mé duši ho pohltila
Chtěla jsem si jen hrát
Však realita mě zkrotila
Bojím se podívat do sebe
Zažít něco dobrého
Jsem jen nevidomé hříbě
Kterému zmizí vše drahého
Neštěstí se za mnou vleče
Radost hned střídá
Ta mě zradí a uteče
A pak schovaná dřímá
Přečteno 413x
Tipy 5
Poslední tipující: Okřídlená Lištička, CRASH, Lukáš Rymeš
Komentáře (1)
Komentujících (1)