VRAŤ ŽENU MOU
***
Doznívá ticho šeptáním v peřinách
bez oken zdá se stěnolam
kříží mé pocity
když sebe vsedě
splínem stínů nalévám
motto
foto
každý krám
ty oči
ty oči všude nalézám
a
kurva proč tě nehledám
jen láhev otvírám
ještě si dám
vybryndám
pak už nevím
posnídám
v práci na stole fotku mám
tvou
tak se usmívám
proč
je mi zle zle
tebe zpět nezískám
ženu z ráje chtění nevrací
***
Přečteno 326x
Tipy 31
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Matty09, Giginka, poustevník Jirka, B.a.r.b.a.r, sveřep, Zefi, Holis, hašlerka, jedam, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)