V mollových tónech
Anotace: proč jsem začala znovu hrát?
Bez vůle bojovat o lásku
nemám už sílu
v mollových tónech kytary
nechals mne sedět samotnou
zlomil mou vílu
za levým uchem prázdnota
naděje mizí
v mollových tónech kytary
bloudím nočními chodníky
i ty jsi cizí.
Přečteno 354x
Tipy 24
Poslední tipující: Elisha, ilona, jedam, PANGÁSIUS, susana načeva, Holis, labuť, enigman, floreciente, Mbonita, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)