Bitva poslední
Anotace: šermířem může být každý..však ne každý rytířem.
Bude li moct vybrat každý za sebe.
Myslíš že zvolí ostré meče?
Myslíš že hrdost,ctnost,kurtoazie
je ve jméně každého muže?
Že tvoje oči v barvě lesa.
A srdce s mírem v erbu.
Zachrání svět.
Neb jeho paže
ví jak tančit v kordu.
A s šavlí sekat hloupé hlavy.
Výkřikem volat na smrt.
Že další padl ve jménu lásky.
k slunci,k vodě,k světu.
Né nechci tahat za křekhé nitky.
Co ve spravedlnost věří.
Jen nechci tvé oči vidět křičet
až vzteky v popel shoří.
Bombu na Prahu.
Volaj v Čině.
Chránil si svět,ženu i děti.
Spravedlnost však není.
Né na této Zemi.
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša, Kristine Clary-Aldringen, enigman
Komentáře (2)
Komentujících (2)