Paradoxy

Paradoxy

Anotace: Život plný rozporů a zmatků, nevyznám se v něm

I cesty můžou být někdy cíle
Otroctví svobodou může se stát
Hodiny mohou trvat jako chvíle
No a i lásky můžeš se k smrti bát

Někdy pravdou i lež může být
Nemá vše cenu co třpytí se zlatem
Mužeš často i v bdělosti snít
I vidět šrámy na obličeji vysmátém

Někdy vlast cizinou může se zdát
A krasná divka má srdce prohnilé
Občas i smrti do očí mužeš se smát
A taky ne v každé rvačce zaleží na síle

Někdy svět jednu ránu za druhou dává
A ty neumíš tu spravnou cestu najít
Pak zdravý rozum ti na rozloučenou mává
Ty mužeš to do světa řvát a nebo úzkost do smrti tajit..
Autor Isosthenes, 27.01.2010
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy je fakt těžké se v tom vyznat...

20.05.2010 10:05:00 | Házté

Líbí se mi a vítám Tě mezi námi!

27.01.2010 07:40:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí