Pštrosí den
Anotace: ...strčit hlavu do písku a počkat až to přejde...
Zas trávím den
s hlavou schovanou v písku
Čekám.
Konečně se objevíš
s lopatkou v ruce
a mě svitne naděje.
Co se děje?
Tuším zradu.
Dneska prý ne.
Zahodíš lopatku
a strčíš hlavu do písku
vedle mě.
Čekáme spolu,
i když každý sám.
A nikoho to nezajímá.
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: přema, jára spots
Komentáře (0)