Anotace: Psala jsem to proto, že už mě nenapadlo nic, jak ze sebe dostat všechny svoje myšlenky. Věnováno H.K! snad dotyčný bude vědět co tím chci říct. Nikdy mu tohle nebudu dávat číct, jelikož je strašná, ale... vemte to třeba jako inspiraci.
Tak tohle je skvostík :o) Krásné obraty...."Sůl z mých tváří vytáhla život" to je věc :o) Píšeš moc hezky :o) Krásný sluníčkový den přeju :o)
13.05.2006 10:40:00 | ZZuzkAA
Sůl z mých tváří vytáhla život,
Z dále slyším jen chichot, --todle je pro mě nejhezčí část!
28.02.2006 22:03:00 | BlackTangerine