ST krásné a já vím že vrací, ale Piškot se už nevrátí je to asi 3 měsíce možná trochu mín možná dýl a Dušan tedy Dušanka ta nikdy tak dlouho pryč nebyla a ta je přitele zase a taky najednou odešla a ani vidu ani slechu ale děkuji za radu těmi verši jsem chtěla potěšit přítele ale moc mi nejdou o lásce mi to jde mnohem lépe ale mělo to být překvapení bo on moc truchlí a má to čerstvé tu ztrátu a moc děkuji ;)
01.02.2010 20:07:00 | Labanda
...člověk někdy nad propastí stojí a vnímá její trýznivý pořádek mlčení...chtěla bych bolavou duši pohladit
28.01.2010 23:13:00 | Lota