splín
čas jen probíhá
kolem mě
má mysl odbíhá
ode mě
Spadl sem do krize
mizím pryč
tohle je vize
strašnej kýč
co jen odkrývá
mojí mysl
kde se ukrývá
ten nesmysl
je to mozek můj
mimo je
možná ale tvůj
ochčije
nemám nadání
jež mám mít
hledám poznání
musím pít
tohle hledání
hořečné
moje podání
náročné
sem jen poeta
bez hranic
jedna jen věta
je na nic
nemám budoucnost
nemám cíl
hledám skutečnost
taky skill
svou mysl vypínám
nezvládám
často nevnímám
nadavám
na vše okolo
co tu je
jak to zničilo
pompeje
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, Pythonissa__, susana načeva, sestra-konec, 6thSun
Komentáře (1)
Komentujících (1)