Anotace: ...
Proč stavějí se zdi,
proč stavějí se hráze,
proč prožijí se radosti,
proč smutek se pak stane?
Proč dva si v lásce užívají,
proč vzniká fůra problémů,
proč nezůstává jen to krásný,
proč přerůstá vše přes hlavu?
Proč? . . snad jen proto že život nám dává toho hezkého jen ochutnat a ne se najíst.
Ahojky Bobi
11.02.2010 12:37:00 | bobi bobie
Ta mě opravdu dostala...nádherná i když je v ní tolik bolu a smutku.
02.02.2010 14:23:00 | hypertenze