Sliby
Miluj mě ..
S jizvami na duši,
co srdce rozbuší.
Se šrámy ve svalu,
vydřených ze žalu ..
V náruči s vědomím,
že žít líp neumím.
V jistotě bez kotvy,
a srabu po lokty ..
zůstaneš se mnou?
Uprostřed nočních můr,
po boku když jak kůl,
stojím bez řešení ..
ne, tohle k věření - není.
Tak přestaň lhát
Přečteno 367x
Tipy 29
Poslední tipující: Psychicky.labilni, Mausik, Jiparo, Zefi, Holis, bejbyyyy, bird225, 6thSun, labuť, enigman, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)