Zabte čas
Anotace: ...
Sbírka:
Víla
Zabte ten čas
přerazte mu nohy
zlomte mu vaz
ať vrátí chvíle mnohý
Ať už neprchá
ten zloděj krásných chvil
ten splašený hřebec
co tu včera byl
Zabte ho
v okamžiku štěstí
vrcholné radosti
s praskotem kostí
bez milosti
Přečteno 438x
Tipy 7
Poslední tipující: jvacl, ilona, Boudicca, PANGÁSIUS, 6thSun, Skalsky Pavel
Komentáře (2)
Komentujících (2)