Sama
Anotace: v novoluní zhasnuté lampičky
Sbírka:
Nehlídán
Pod péřovou dekou schovaná
utichnul akusticky mrtvý pokoj
do tmy zmizelo trochu ničeho
a trochu absurdity stolu s dvěma židlemi
za měkkou zdí
nechalas vzdychat hrnkové kapradí
které fata-morganou deště
zezelenalo nahosemennou promiskuitou
hrdě obrazilo
novými pupeny
za zmačkanou zdí
bezstarostnost skalár a pavích oček
vyměnil němý křik
poslední plavající vdovy
uprostřed masového hrobu
na podstavci z ořechového dřeva
za měkkou zdí
nechalas čajovou lžičku
zadušenou lógrem
napospas žravosti
bujícího ekosystému
týden nedopité kávy
za zmačkanou zdí
flegmatičnost sekáčů a pokoutníků
donutila vyhladovělé mušky
k padnutí na kolena
k prosbám
o zakousnutí
Pod péřovou dekou schovaná
stavíš vzdušné zámky
s falešnými padacími mosty
ačkoliv venku někdo vykopal druhé Slunce
a prohlásil se za spasitele
Přečteno 470x
Tipy 30
Poslední tipující: Koskenkorva, HarryHH, hašlerka, ilona, padající do neznáma, Mbonita, Psavec, toužím.jít.dál, dream in emptiness, zenge, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)