Končíme
Těžce se mi opět dýchá,
jed se do plic tiše míchá.
Těžko se mi zase stojí,
snad chybou stalo se to mojí.
Že končíme.
Vše má svůj start, svoji pásku,
dříve, vlastnili jsme lásku.
Teď jen hádky, ublížení,
to ani pro jednoho není.
Vždyť to víš.
Těžko doufat v uzdravení,
věřit, že se tohle změní.
Změnou prošli jsem si oba,
tohle prostě žádná slova ..
Neomluví.
Tak se trapme ještě chvíli,
dokud stačejí nám síly.
I když naše vědomí,
už tohle dávno, přeci ví.
že končíme ..
Přečteno 326x
Tipy 16
Poslední tipující: Dedillope, bejbyyyy, Zefi, Psavec, Jiparo, hypertenze, malá slečna, 6thSun, enigman, CRASH, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)