Pesimistická
Anotace: Jsem pesimista...;)
Tisíce jehel skrz její kůži
našlo si cestu.
Ta bledá pleť, již milují muži
tak podobná vosku.
Kapičky krve rudé
slepily její vlasy.
Prý usměj se, lépe bude
ne...líp už bylo přeci.
Komentáře (2)
Komentujících (2)