Padá hvězda....
Anotace: Každý to zná.........
Tmavé noční stíny
Halí hvězdy do rukávů
Červeného měsíce
Padá hvězda, dopustila se snad viny?
Nebo ztratila iluzi dobrých mravů
Bláznové nazvou ji teď kometou
Zavírají oči a mají tajná přání
Tiše šeptají větu za větou
Doufají, že změní se jejich osud
Do svítání
Do prvního doteku
Slunečních paprsků
První ranní kapky rosy
Večer s pláčem zalezou si pod deku
Zklamaní, přesto hvězdu opět prosí
I když svým pádem možná umírá.......
Přečteno 317x
Tipy 15
Poslední tipující: jedam, Bíša, Ive, harmony, zelená víla, Psavec, enigman, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Giginka
Komentáře (3)
Komentujících (3)