Polykačky ohňů
Polykačky ohňů
a úlomků skel,
kolik jich přišlo na svět
dnes
v podvečer?
Raději ukradnu ti oči,
abys nebrečel
Pro slečny,
které s radostí tě klamou
Pro nešťastnice,
co raději si v kloubech
ruce zlámou,
než polknout
jediné z těch skel
Když usneš,
možná shoří jedna z těch,
co přicházejí tiše
v devátý únorový podvečer
Přečteno 442x
Tipy 28
Poslední tipující: Nikita44, Dota Slunská, jedam, enigman, Bíša, zelená víla, Lacosta1, Zefi, labuť, Psavec, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)