Anotace: Většinou s lidma mává jaro, u mě je to asi naopak - se mnou mává zima. Přitom bych měla být šťastná, ne? Komentáře samozřejmě vítány :)
Tahle báseň se mi velmi líbí... zní tak zajímavě nedokončenými tóny a zakončení tomu dává matný odlesk naděje - pěkné =)
04.05.2010 15:29:00 | Avarion
Anotace je nápaditá, báseň se mi zdá na tvé mládí smutnější než by měla být.
10.02.2010 21:17:00 | René Vulkán