Anotace: ...v poslední době mi nejdou jiné než smutné...
Nesmutni a nenaříkej,
černý závoj rychle svlíkej,
pozvi slunce ke své duši.
Tobě lepší zítřky sluší...
ST ;-)
11.02.2010 12:45:00 | TetaKazi
temno přede mnou, temno za mnou,
jen černé myšlenky mé duši vládnou...
11.02.2010 09:33:00 | nejsembásník