Prostě mi chybí
Tolik mi chybíš,
co se s náma stalo?
I ty jistě víš,
není to, jak by mělo.
Proč mlčíš, má polovičko?
Bez tebe to nikdy nezvládnu,
šetříš na mně každý slovíčko,
jsi dál a dál den po dnu.
Podle tebe hrotím,
ale to jsou jenom city stejný,
po probuzení tě hned vidím,
není mi to lhostejný.
Vím, došlo mi, že o mě stojíš,
tak proč tu se mnou nejsi?
Proč se tak mý lásky bojíš?
rady nevím si...
Schováváš se přede mnou,
co s tím dělat mám,
kam asi tvé kroky vedou?
Proč bez tebe jsem sám?
Mám otázek ranec,
jen odpovědí mi asi nedáš,
nesnáším ten nejistoty tanec,
snad víc jasno než já v tom máš.
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, dream in emptiness, *whatsoever*, Dev_LATea_princess
Komentáře (1)
Komentujících (1)