Pro střípek
Anotace: Někdy vše hodně pálí
Dnes pálí,pálí myšlenka
do duše smutek
vhání
dnes pálí smutná vzpomínka
to slunce v pusté pláni
a nepomáhá smutný žalm
ni žádného přání
pro střípek štestí prosívám
já žebrák nataženou dlaní
klopýtám a padám v prach
hlavu hrdě zvedám
vláhu mám často na řasách
úsmevu pár a více nemám
a nepomáhá smutný žalm
ni žádného přání
pro střípek lásky prosívám
já žebrák s nataženou dlaní
Přečteno 353x
Tipy 12
Poslední tipující: jelinek8, Oťas, Kapka, jehlaspichlas, stravla, labuť, Kars, CULIKATÁ, WhiteSkull
Komentáře (4)
Komentujících (4)