Kousky padlých ruží
Chtěl jsem najít
Kousky střepů
Z padlých květů růží
Vzít do dlaní a naučit je žít
Dát jim kontakt s lidskou kůží
Dotek možná jemné pohlazení
Zahřát kouskem smíchu
Orosit polibky
Čekat na znamení
Na tlukot srdce v tichu
Dva akordy žití
Dát někomu do dlaní
Kousky těla, lučního kvítí
Obejmutí, zabalení do svetru
Prosím můj popel rozdrol večer ve větru.......
Přečteno 375x
Tipy 25
Poslední tipující: Isquieasuus, jedam, carodejka, dark evelyn, Bíša, takova, Psavec, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)