Chíč býti duše.
Anotace: Já tělo žádám tebe. Tebe duše ! Prosím vrať se tam kde jsi volná.
Nejsem ani ten, ani ten.
Jsem jen tělo,
co proplouvá životem.
Co duše chce to tělo nesplní,
Nemůže.
a tak prázdné jest,
denně, jako na trní.
Já žádám duše tebe,
jenž ovládla si mne,
žádám tě,
Vrať se do nebe.
Vrať se tam kde všichni sní i bdí,
kde sen je realitou a relita je snem.
Vrať se duše žádám tě.
Já umírám. Umřu každým dnem !
Umírám jak smutkem tak i bídou
Prosím běž má duše,
Než oni, pro mne příjdou.
Přečteno 348x
Tipy 10
Poslední tipující: PPetrushka, Akura, Radek.oslov.Šafárik, Házté, 6thSun, TetaKazi, Rebeca
Komentáře (6)
Komentujících (6)