Anotace: Děkuju za vaše rady a hodnocení, díky kterým jsem báseň nechala v této podobě:-)
Ne, to neni smutek...jsem stastna, ale tohle me proste napada. Je to proste kritika lidi, sveta...O tom mi zkratka vesele psat nejde. Jinak moc dekuju za komentare, ma milovana maminko:-)
21.01.2006 22:25:00 | Odváté zrnko popela
já bych teda nechal dvě sloky, přičemž z v. 4 a 5 bych udělal 4. verš 1. sloky, druhou sloku bych nechal tak - s drobnou úpravou.
09.12.2005 15:30:00 | daniel