za domom
stál za domom
a čakal kedy odletí
jej pružné údy
plávali v povetrí
tak rada sa prechádzala
po hrane
balansovala
na oboch stranách
smiala sa očami, svietila ústami
len krok, tichý ston
a veľká machuľa
vyjavili obraz
stál za domom a čakal
kedy doletí
jej ochabnuté údy
sa vryli do zeme
Přečteno 252x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, Květka Š., Dedillope, Mbonita
Komentáře (1)
Komentujících (1)