Zbytečný nález sama sebe.
Hledal jsem sám sebe.
.
.
.
.
.
našel jsem tělo.
.
.
.
.
.
.
Hrdlo úžasem oněmělo.
.
.
.
.Bylo mrtvé.
.
.
.
.Leželi tam moje oči.
.
.
.Jediná cesta ven.
.
.
.
.
Tma.
.
.
Tělo padající..
.
.
.
Duše v hlubinách zmírající.
Přečteno 347x
Tipy 10
Poslední tipující: Jasmína, Lachailla, ilona, Lea Aura, Noc17, sophia92, Dedillope
Komentáře (1)
Komentujících (1)