Anotace: ...Úvodní verše jsou od básnířky Saphó,to pod čarou je moje... rozdíl je patrný na první pohled ....;-)
Proč lkáš nad svým osudem, co bude až my tu nebudem.
Vždyť i život má nějakou cenu co z toho že jdeš z bláta do maléru.
Neboj se nejsi ve všech splínech sama, jen někdy jsou moc chladná rána.
Pak zas přijde teplý den a sluníčko zas září všem.
17.02.2010 16:28:00 | Eru Alonnar
podívej, kolika lidem bys chyběla!
odejít dříve, než rozhodne bůh, to se nedělá!
16.02.2010 15:05:00 | nejsembásník
Někdy se zdá, že člověk už nemůže dál... ale maličkosti dokáží udělat zázrak... stále je cosi, co nás žene dál...
16.02.2010 09:44:00 | NikitaNikaT.
Kuskus-žádné létaní nebude,pěkně zůstaneš s námi v modru:-).Tady by jsi chyběla!!
16.02.2010 09:10:00 | CULIKATÁ
Tak tohle už nikdy neříkej
přečti si tuhle báseň řikrát
a dobře poslouchej
http://liter.cz/Basne/225088-view.aspx
ST
16.02.2010 08:44:00 | Kars