Anotace: ... Rudá růže, srdce z lásky či třeba rudá pusinka, ať ale jen rudě dobrá, která úsměv "rozcinká"...
líbí st.
16.02.2010 20:30:00 | xoxoxo
nedej se zlomit.. Tvůj intelekt je nadevše.. chápeš mnoho detailů a proto to, co Ti nesahá ani po kotníky, ve své nízké hrubosti útočí.. využi všechno na chápání souvislostí.. kdo je pozná, je doopravdy důležitý(á)
16.02.2010 15:35:00 | Petbab