Odpad
Anotace: O dívce,která mi vyhodila mé věci do popelnice.
Cítím se jako kdyby mi někdo jeho život
vyhodil do popelnice
stal jsem se odpadkem
v jejím životě
tím nepotřebným obrazem
nemám rád její město
působí na mě temně
nemam jí rád
působí na mě chladně
ona mě nenávidí
od toho okamžiku
kdy jsem se stal
před jejíma očima ďáblem s lidskou tváří
již to nezměním
jsem odpadek…
v jejím srdci.
Přečteno 432x
Tipy 29
Poslední tipující: LeeF, ilona, Gudula, Dedillope, Lea Aura, Princezna.Smutněnka, Denael, labuť, Markéta Hl., carodejka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)