Mrtvá duše
Nekonečné promítání v agónii
před pádem k pekelné bráně
na hraně osudu vzpomínky bez studu
marně se vytrácí
z pavoučího srdce
protkané dlaně slzami
z perloví
usínám v divadelních hrách
v trápeních
jež nikdo se nedoví
svit v temnotu se zbarvuje
pod rozlitou tuší
ze spáleného úpisu na štěstí
klamné vstupenky do Ráje
upadly v zapomnění
na perutích andělů
cizí duše se vznáší
v záblescích magických očí
při nekonečném pohledu
se ztracenou nadějí
bez víry
že klíč našel jsi dřív
než já
v bolestném prokletí
jež jen tak neodletí
tam
kde chce být každý z nás
na chvíli prvním
na chvíli sám
klíč mého srdce...
NEBYL ODLIT
Přečteno 343x
Tipy 12
Poslední tipující: Kara Lee Exl, Petbab, Psavec, Bíša, Jana M., Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)