Anotace: ...možná to mělo přijít do říkanek? Kolonka O zvířátkách tady není ....
možná ten pes
našel si dnes
dobrého páníčka
nehryže kosti
má všeho dosti...
- splněná přáníčka
21.02.2010 16:34:00 | Kapka
Toulavá kočka
na tebe počká
chtěla si dnes
obléci dres
za tým se prát
všem dávat mat
Kočka toulavá
na vládu nadává
důchodu nemaje
posnídá pomeje
nechce se cpát
na nic náš stát
18.02.2010 23:55:00 | Zasr. romantik