Klaun
Anotace: není všechno zlato, co se třpytí x každý není veselý, ikdyž se usmívá
Zrodili mě v Disneylandu,abych lidi bavil
dnes už mám šedesát ale úsměv mě nadočista zkazil
každé ráno si líčím obličej
zábava je mou práci
mě vydělávaj peníze
když se lidem úsměv znovu vrací
mít špatnou náladu,snědený oběd bez hladu
na duši záplatu
to jest co mě stále živí
mít úsměv na tváří
v duši být star a hvězda co jednou zazáří
nikdo neví jak se cítí klaun
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: dream in emptiness
Komentáře (0)