Opice v kolotoči
posedím v přítmí baru
možná že přeci jen
alkohol umí léčit
pach zašlých pisoárů
válí se pod stolem
zbývá mi kromě zmaru
opice v kolotoči
a večer znovu sem
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: Zorenka Ježková, ilona, dablik007
Komentáře (2)
Komentujících (2)