Se světem...?

Se světem...?

Anotace: ...

Je to zvláštní…
Nebe zapomnělo být černé
a měsíc už dávno neexistuje.

Co je to dneska se světem?

Ptali se mě,
proč jsme tak osamělí.
Proč se všechno změnilo.

(Nevím..)
Chci se jen schovat.
A všechno přečkat.

Je to pořád horší…
Tráva zapomněla růst
a země zůstává zmrzlá.

Co je to sakra se světem?!

(V náprsní kapse mám jednu z posledních nadějí..)

Možná přijde někdo,
kdo nás zachrání.
(Kdokoliv)
Kdo nám vrátí ztracený včerejšek…
Autor Holly-EnD, 20.02.2010
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, malá slečna, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Budeme se vracet do modra,kde je dobře:-)

20.02.2010 13:15:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí