Lístky růží....
Anotace: Každý je někdy hledal někde v sobě.......
Konečky prstů
Hladím lístky růží
Tep klesá mi ku stu
Dech trochu se mlží
Nebude to nocí
Srdce válčí v tichu
S melodií o dvou akordech
Žaluje, že ztrácí svou srdeční míchu
Pár polibků na zádech
Teď svazuje rty
Dvě přímky z tváře
Plné sladkých slovíček
Řekni, kde hledat, kde???
Srdečního opraváře
Člověka co vezme sůl z podvíček........
Přečteno 373x
Tipy 24
Poslední tipující: AAJenny, ilona, takova, jedam, Kett, Beepat, saty, labuť, hašlerka, Lota, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)