Smutno je mi
Anotace: Ohlasy ani nečekám, spíš potřebuju vypsat to co je ve mě...
Sbírka:
Mé stavy
Proč když tu sedím
se cítím sám...
kamarádů dost
i přátele mám.
Proč mě tak drtí tyhle čtyři stěny,
které mi byly útočištěm x dlouhých let.
proč najednou mi to nestačí
a chci poznávat svět.
Poznat svět a doufat
že nejsou lidi stejní
že je různo v hlavách jejich
v jejich srdcích
Proč se cejtím sám,
jako kůl v plotě
Strach že za partnera bude tak Honza Becher
jak rikal Mr. Kejak tak si to tak neber.
Cejtím se sám,
a né svojí vinou
cejtím se sám a nesu si ten kříž,
zase padá smutná tma,
zítřek je blíž a blíž.
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)