Začarovaný kruh
Anotace: Vždy mě něco dokáže srazit na kolena...
Dlouho jsem bloudila v temnotách,
najednou v dáli spatřím záblesk,
který však ve vteřině zmizí
a mě přepadá zas stesk...
Přesto stále ještě věřím,
že ty hrůzy jednou skončí.
Kdy? To sama nevím,
se zatajeným dechem otvírám oči,
abych na vlastní kůži zjistila,
že ten sen byl lepší, než celá realita...
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: tato22, pamp_elka, sluníčko sedmitečné, mida, Patrik Mališ, Dedillope, saty
Komentáře (4)
Komentujících (4)